Jump to content

Sprites "break" when imported.


Recommended Posts

Hello,

I have a Problem when I Export files to Construct 2. I made my first Sprite, animated it wanted to see how it Looks in C2. But when I imported it to C2 everything was placed wrong and no animations were there. Can anyone please tell me what I could to to fix this? I have got the newest Version of C2 and Spriter, the Spriter Plugin for C2, and saved and exported it as a Spriter file. You can see on the Pictures what it should be and what it actually is.

Thank you for your help,

Nowl

Broken.PNG

Tiki.PNG

Link to post
Share on other sites

It sounds like you may be missing a step in the import.   Please check out this thread if you haven't already: 

Mainly, did you check all the Custom Save Options referenced in the thread?  Also, make sure the scml object itself in c2 is in the visible frame (it doesn't matter where the sprites are).  

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...