Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'charmap'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Spriter General
    • Spriter
    • Help and Tutorials
  • Art Packs
    • Spriter Animated Art Packs
  • Developers
    • Spriter Implementations
    • Developer Help
  • General
    • Open Topic
    • Your Works
  • Jobs, Freelance, and Collaboration
    • Portfolios
    • Job offers (Paid)

Product Groups

  • Software
  • Animated Art Packs
  • Bundles
  • Environment Art Packs
  • 3D Art Packs

Categories

  • Software
    • 3rd Party Productivity Software
  • Paid Spriter Animations
    • Paid Spriter Art Pack Skins
  • Paid Environment Art
  • Free Spriter Animations
    • Free Art Pack Skins
  • Free Environment Art
  • 3D Art for games

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi! EDIT: IT worked all of the sudden when I was showing one of my friends this issue. If you are having the same problem just keep trying. Sorry about the trouble. I followed the turorials and tried to make one animation of mine be played in construct just fine. But I need to add customization to character so I configured the character map. It worked in Spriter but when I import my animation to construct 2 the images from the charmaps are not imported with it and if I try to change the charmap it doesn't make a difference. So I tried to find out if I did something wrong in Spriter. But then I downloaded the file from the charmap tutorial ( ) here: https://dl.dropboxusercontent.com/u/61721248/CharMapTutorial.zip And it didn't work. So I tried downloading the last version of the plugin. It didn't work either. I created a new empty construct 2 project and it still didn't import with the character maps. I don't know what else to do, does anyone have this problem? Is there something extra I must configure to make it work? The only thing not working is the character map, the rest is perfect. Thanks!
×
×
  • Create New...