Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'characters maps'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Spriter General
    • Spriter
    • Help and Tutorials
  • Art Packs
    • Spriter Animated Art Packs
  • Developers
    • Spriter Implementations
    • Developer Help
  • General
    • Open Topic
    • Your Works
  • Jobs, Freelance, and Collaboration
    • Portfolios
    • Job offers (Paid)

Product Groups

  • Software
  • Animated Art Packs
  • Bundles
  • Environment Art Packs
  • 3D Art Packs

Categories

  • Software
    • 3rd Party Productivity Software
  • Paid Spriter Animations
    • Paid Spriter Art Pack Skins
  • Paid Environment Art
  • Free Spriter Animations
    • Free Art Pack Skins
  • Free Environment Art
  • 3D Art for games

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello. Sorry for this being my first post and I'm already asking for help. But I could not find help anywhere else. I'm studying Spriter Pro those days, I've bought it on Steam and it was really a good deal, the software is awesome. I'm learning with the official youtube channel. It worked really fine, just a little more time and I can say I know all its features. But I found an annoying issue right now. I was following this video: There's no problem with the video but maybe with my computer. I followed step-by-step and created my Character Map. I named it as Armor and linked the character pieces accordingly. Saved. But when I click-and-drag the Armor word from the "Available" to the "Active" painel, nothing happens. Its like something is not right or allowed but I don't get any error messages. I tried a new CM and still nothing. Tried to restart Spriter Pro and still nothing =( What should I do? Thank you very much! EDIT: Oh, I forgot to mention, I'm using it on a Mac, OSX 10.9.5
×
×
  • Create New...