Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mac'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Spriter General
    • Spriter
    • Help and Tutorials
  • Art Packs
    • Spriter Animated Art Packs
  • Developers
    • Spriter Implementations
    • Developer Help
  • General
    • Open Topic
    • Your Works
  • Jobs, Freelance, and Collaboration
    • Portfolios
    • Job offers (Paid)

Product Groups

  • Software
  • Animated Art Packs
  • Bundles
  • Environment Art Packs
  • 3D Art Packs

Categories

  • Software
    • 3rd Party Productivity Software
  • Paid Spriter Animations
    • Paid Spriter Art Pack Skins
  • Paid Environment Art
  • Free Spriter Animations
    • Free Art Pack Skins
  • Free Environment Art
  • 3D Art for games

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi All, I'm getting some flashing whenever I export to GIF (attached), I couldn't find anything about this on the forum, any ideas? Mac 10.14.6 2.9 GHz Intel Core i7 Radeon Pro 560 4 GB Thanks, Storm
  2. So...hi everyone, this is my first time here and unfortunately I have a problem (hehe). But it's ok, it's normal, Spriter is very Young, so it has a lot to improve and grow, but first of all I'd like to say this software is amazing!! It will help me a lot. Ok, let's talk about the problem. Now I'm using the new Yosemite's version (the bright new one, 10.10.5) and when I try to drag a Sprite to the middle of the background, nothing happens, the background just stay black and is not possible to visualize anything. I tried to change the color in "View", but it doesn't works. I think the problem
  3. Ok so first of all I'm psyched to finally have a chance to play around with Spriter and I'd love to use it in my game. However I booted it up for the first time today and I noticed that it doesn't seem to play nice with my Retina Macbook Pro. The app functions mostly as expected it just seems poorly laid out and crammed. I've attached an image to convey my concerns. I'm wondering, am I missing something? This is pretty much unusable in its current state for me. (Please excuse my poor handwriting) Thanks! Sean
×
×
  • Create New...